top of page

Het Begin van een Beweging:

Bijgewerkt op: 12 jul. 2023

De Oprichting van het Netwerk Oefentherapeuten Amsterdam


Vanaf 2020 zijn we druk bezig geweest met het vormgeven van het netwerk voor oefentherapeuten in Amsterdam. Sinds 2022 is het officieel en is de oprichting van het netwerk een feit.


Binnen het netwerk voor oefentherapeuten verenigen de oefentherapeuten uit Amsterdam en omgeving zich om samen te werken, hun krachten te bundelen en oefentherapie zichtbaarder te maken voor zorgverleners in de regio. De oprichting van het NOA was gedreven door de wens om de kwaliteit van de oefentherapie in onze stad te verbeteren en een sterke partner te zijn in het zorgveld.




De ambitie was niet alleen om de samenwerking tussen de oefentherapeuten te versterken, maar ook om onze therapeuten actief te betrekken bij diverse gezondheidsprojecten in de stad. De visie was helder: de belangen van de aangesloten oefentherapeuten behartigen en een sterke gesprekspartner zijn voor alle stakeholders in de zorg.

Dankzij deze gezamenlijke inspanning heeft het NOA al verschillende doelen bereikt. We hebben actief kennis en ervaring uitgewisseld en we hebben ons aangesloten bij het Amsterdams Paramedisch Platform om de samenwerking met andere disciplines binnen de paramedische zorg te verbeteren.


Ben je ook oefentherapeut en werkzaam in of om Amsterdam en geïnteresseerd in het verbeteren van samenwerkingen en draag je de toekomst van het vak een warm hart toe? Meld je dan aan als nieuw lid van het netwerk.


bottom of page